site stats

Inchideri – Terase / Balcoane / Foișoare

Bucură-te de terasa ta, indiferent de anotimp, prin dotarea acesteia cu un sistem retractabil de închidere, cu ajutorul căruia pe un timp nefavorabil, protejezi terasa de vânt, ploi sau zăpadă.

*Condițiile meteo nu pot fi controlate, dar confortul dvs. Da!

Rulouri Transparente Simple

Principala caracteristică a rulourilor transparente simple este acționarea rapidă. Fiind acționat cu o manivelă este o soluție rapidă de închis terase oricând vremea se înrăutățește.

Sunt eficiente, la un preț accesibil, și sunt un produs aflat la mare căutare, în orice perioadă a anului. Pe de altă parte sunt ușor de montat și ușor de întreținut doarece nu necesită niciun tip special de îngrijire sau curățare.

Rulouri Transparente Capse si Bride

Principala caracteristică a rulourile transparente  cu bride este că se poate executa în orice formă, de jur împrejur se capseaza inele ovale ce se vor bloca în bridele rotative.

Folia cu capse și bride se recomandă în special teraselor din lemn sau foișoarelor fiind un sistem foarte ușor de montat ce dispune de un șorț pentru preluarea apei și bride ce se prind direct în lemn cu șuruburi.

Rulouri Transparente Casetate

Sunt denumite așa deoarece folia transparentă culisează prin ghidaje laterale de aluminiu. Folia se adună pe tambur într-o casetă eliberând spațiul. Atunci când folia este coborâtă datorită ghidajelor și carcasei terasă este protejată în totalitate.

Din punct de vedere estetic, rulourile transparente casetate au un design simplu și elegant iar caseta de stocare a acestora este foarte discretă și elegantă.

Avantajele tale dacă lucrezi cu noi:

%

Calitate

%

Încredere

%

Punctualitate

Ești pregătit să iei legătură cu noi? Te-am convins?

Jaluzele în Suceava

Producem o întreaga gamă de produse destinate umbririi și decorării ferestrelor, fabricate la cel mai înalt nivel calitativ, oferind astfel o durată lungă de întrebuințare în condiții optime de funcționare.

Servicii

Jaluzele Verticale

Rolete

Rulouri Exterioare

Închideri Terase

Copertine

Contact

Str. Traian Vuia 13 

Facebook