site stats

Plase Insecte

Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă.

Plasă insecte tip rulou
  • Aceasta este compusă dintr-o casetă montată la exterior, în partea superioară a geamului în cazul unui geam simplu sau în partea laterală în cazul unei uși şi două ghidaje având un design foarte elegant. 
  • Plasele impotriva insectelor tip rulou cu acţionare pe verticală sunt alegerea excelentă pentru posibilitatea strângerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar.
Plasă insecte tip ramă
  • Plasele tip ramă sunt reprezentantele moderne ale unei soluții de protecție clasică împotriva insectelor: aceea de creare a unui paravan de protecție împotriva accesului insectelor în spațiul interior.
  • Totodată sunt foarte ușor de manevrat, iar întreținerea lor este de asemenea foarte ușoară.Cele mai potrivite plase pentru insecte, le puteți găsi la firma noastră.

Avantajele tale dacă lucrezi cu noi:

%

Calitate

%

Încredere

%

Punctualitate

Ești pregătit să iei legătură cu noi? Te-am convins?

Jaluzele în Suceava

Producem o întreaga gamă de produse destinate umbririi și decorării ferestrelor, fabricate la cel mai înalt nivel calitativ, oferind astfel o durată lungă de întrebuințare în condiții optime de funcționare.

Servicii

Jaluzele Verticale

Rolete

Rulouri Exterioare

Închideri Terase

Copertine

Contact

Str. Traian Vuia 13 

Facebook